Naaiatelier, workshops en webshop

Prijslijst

Hieronder vindt u de prijslijst. Voor een prijsopgaaf of andere vragen kunt u altijd mailen.

Patronen en stoffen dienen direct afgerekend te worden. Voor het maken rekenen we 25% aanbetaling. Bij het afhalen dient het openstaande bedrag voldaan te zijn of te worden. Kledingstukken worden anders niet meegegeven. 

Prijslijst

Het op maat tekenen van patronen

Het is mogelijk dat de patronen op maat getekend worden. Echter worden deze alleen voor gebruik in het atelier gemaakt en niet meer opgestuurd . We tekenen dus alleen nog maar patronen voor de kleding die in het atelier gemaakt worden. Zelf een patroon meebrengen kan natuurlijk ook. De hier onder genoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

Rok € 12,50
Pantalon € 15,00
Blouse € 15,00
Japon € 17,50
Avondjapon € 23,00
Mantel € 27.50
Voor ingewikkelde patronen of grote maten wordt een meerprijs berekend. Voor het verzenden van de patronen per post worden de verzendkosten in rekening gebracht.

Kleding laten maken

De onderstaande prijzen zijn exclusief stof, patroon, fournituren en het maken van een eventuele toile*. Ook hier geldt dat we voor ingewikkelde kledingstukken in overleg een meerprijs berekenen. Wij vervaardigen de kledingstukken op authentieke wijze. Zo wordt bijvoorbeeld het binnenwerk van jasjes gepikeerd. 

* Toile (linnendoek fr.) is een test model die we maken bij gecompliceerde kledingstukken. We testen daarmee het patroon en kunnen aanpassing maken (mouleren). De kosten hiervoor zijn € 30.00

Het is mogelijk om stof en/of patronen zelf mee te nemen om daar het gewenste kledingstuk van te laten maken. U kunt ook een keuze maken uit de bij ons beschikbare kwaliteitsstoffen zoals zijde of Cashmere. Onder normale omstandigheden gaan we uit van 1 pasbeurt waar nog veranderingen aangebracht kunnen worden. Als het kledingstuk klaar is, wordt er nogmaals gepast. Mochten er dan nog veranderingen aangebracht moeten worden, dan zal dit in rekening gebracht worden. Voor het maken van een kledingstuk houden wij minimaal 3 weken aan (tenzij anders aangegeven).

Dameskleding

Rok (gevoerd) € 50,00

Pantalon € 60,00 (excl. voering)
Blouse € 55,00
Japon € 60,00 (excl. voering)
Jasje/blazer (gevoerd) € 175,00

Mantel (gevoerd) € 300,00

Avondjapon en Bruidskleding prijs op aanvraag

Herenkleding

Pantalon € 150,00

Colbert € 450,00

Mantel € 750,00

Gilet € 75,00

Overhemd € 85.00